Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Zaamslag
 
 
Women to Women Live in Zaamslag Women to Women Live in ZaamslagElk jaar organiseert de Stichting Open Doors het vrouwenevenement Women to Women Live in Veenendaal, Gelderland. Omdat dit voor velen van ons te ver is, komt er dit jaar ook, opnieuw, een avond in Zaamslag! Dit is uw kans om vrouwen uit de vervolgde kerk te bemoedigen met gebed en betrokkenheid. Tegelijkertijd is de kans groot dat de verhalen uit de vervolgde kerk  ook u persoonlijk bemoedigen.

De avond is voor vrouwen van alle leeftijden, maar natuurlijk zijn mannen ook van harte welkom! Het is een mooie gelegenheid om u te verdiepen in de vervolgde kerk. Sofia uit Indonesië vertelt ons over het thema 'Gebroken en toch heel'. Sofia komt via haar werk veel in aanraking met vrouwen uit de vervolgde kerk. Ze vertelt hun verhalen, maar ook haar eigen verhaal. De collecte is voor de onkosten van de avond en voor Open Doors.
Aan deze avond werken verder mee de organist Jan Verberkmoes en een kleine zanggroep onder leiding van Rina Marteijn.

Protestantse Kerk Zaamslag
maandag 12 maart 2018,
19:30 uur, kerk open vanaf 19:00 uur.

Aanmelden:   

 P.S. Vergeet u niet zich aan te melden! Dan weten wij met welke opkomst we rekening kunnen houden. Aangemeld, maar kunt u toch niet? Meld het dan ook even!
 

terug
 
 
 
 

Eredienst
datum en tijdstip 22-07-2018 om 10:00
meer details

Rondleiding ZAGRAS
datum en tijdstip 04-08-2018 om 13:30
meer details

Rondleiding ZAGRAS
datum en tijdstip 01-09-2018 om 13:30
meer details

 
Startzondag 2017


'Kerkproeverij' luidde het thema van de startzondag op 17 september. meer
 
Heel Zaamslag bakte

  meer
 
Welkom bij Inn gebed
Elke woensdagmiddag vanaf één uur tot ongeveer kwart voor twee is de kerk open. meer
 
Stichting Present

'Makelaar in vrijwilligerswerk' noemt de Stichting Present zichzelf. 'Een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden'.
  meer
 
Bewust beleven
U heeft ze misschien al gezien of meegenomen uit de kerk: de 'gekleurde brieven' met een toelichting op een aspect van de eredienst. Meer hierover vindt u hier.
 
Langs het kerkpad van mijn vader

Tentoonstelling 'Langs het kerkpad van mijn vader'. Wie heeft materiaal?
  meer
 
Reformatieherdenking
500 jaar Reformatie

Ook in ons dorp herdachten wij 500 jaar Reformatie meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.