Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Zaamslag
 
 
Wie helpt op Kerstavond? Wie helpt op Kerstavond?


Al enkele jaren bestaat in onze gemeente de gewoonte om op Kerstavond na afloop van de volkskerstzang de bezoekers te trakteren op warme chocolademelk en glühwein. Ook dit jaar zien wij daar weer naar uit. Hoe gezellig is het altijd, om elkaar op deze bijzondere avond nog eens te spreken onder het genot van een hartverwarmende traktatie. Niet iedereen wordt op de avond voor de Stille Nacht omringd door vrienden en familieleden!
Om dit alles te organiseren zijn wij ook dit jaar weer op zoek naar helpers en helpsters voor deze avond. Graag nodigen wij ook hen uit die nog niet zo lang bij onze gemeente horen. Het is immers een heel bijzondere manier om (nog) meer mensen te leren kennen! We zijn opnieuw op zoek naar bakkers en baksters; experts in het maken van grote hoeveelheden warme choco en glühwein en enkele mannen die willen helpen met het klaarzetten van tafels en kramen.
Welkom op de brainstormavond in de pastorie op dinsdagavond 12 dec. om half acht. Geeft u  even een seintje wanneer u op deze avond wilt komen: bel 0115 850 660.

Diet de Lang-Verhagen.
 

terug
 
 
 
 

Eredienst
datum en tijdstip 19-08-2018 om 10:00
meer details

Rondleiding ZAGRAS
datum en tijdstip 01-09-2018 om 13:30
meer details

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 13-09-2018 om 19.30 uur
meer details

 
Startzondag 2017


'Kerkproeverij' luidde het thema van de startzondag op 17 september. meer
 
Heel Zaamslag bakte

  meer
 
Welkom bij Inn gebed
Elke woensdagmiddag vanaf één uur tot ongeveer kwart voor twee is de kerk open. meer
 
Stichting Present

'Makelaar in vrijwilligerswerk' noemt de Stichting Present zichzelf. 'Een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden'.
  meer
 
Bewust beleven
U heeft ze misschien al gezien of meegenomen uit de kerk: de 'gekleurde brieven' met een toelichting op een aspect van de eredienst. Meer hierover vindt u hier.
 
Langs het kerkpad van mijn vader

Tentoonstelling 'Langs het kerkpad van mijn vader'. Wie heeft materiaal?
  meer
 
Reformatieherdenking
500 jaar Reformatie

Ook in ons dorp herdachten wij 500 jaar Reformatie meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.