Protestantse Gemeente Zaamslag

Het Passion Het Passion

Mw. de Lang bracht de afgelopen zomer een midweek door als vrijwilliger in Het Passion, een voorziening waar dak- en thuislozen even op adem kunnen komen en zich bezinnen op de toekomst.
Meer weten? Klik op de foto.

Haar verblijf heeft een vervolg gekregen. In maart vetrok zij opnieuw naar Hummelo, nu vergezeld van enkele gemeenteleden, die zich daar een weekje wilden inzetten om het leven van bewoners en staf te delen en hand- en spandiensten te verrichten. Op het programma stond ook een uitstapje naar Zutphen met enkele bewoners. Als u de foto's bekijkt ziet u dat de bewoners daarop ontbreken. Dat is omwille van hun privacy. Foto's kijken? Klik hier.

Vandaag lezen wij Vandaag lezen wij

Vandaag lezen wij: Bijbeltekst van de dag.

Foto's startweekend 2015 Foto's startweekend 2015

Foto's bekijken? Klik hier.

foto's startweekend 2014 foto's startweekend 2014

Foto's startweekend 2014, klik hier

Kerk en keuken
datum en tijdstip 19-10-2017 om 17:30

datum en tijdstip 22-10-2017 om 10:00

Avonddienst
datum en tijdstip 22-10-2017 om 19:00

Thema-avond Christenvrouwen Zeeuws-Vlaanderen
datum en tijdstip 02-11-2017 om 19.30 uur

Dauwtrappen op Hemelvaartsdag
Op 25 mei, Hemelvaartsdag, waren heel wat mensen al vroeg uit de veren voor een wandeltocht op de nuchtere maag. meer

Van Vrouw tot Vrouw
Het nieuwe seizoen is begonnen. Meer weten? Klik hier.

Heel Zaamslag bakte

Welkom bij Inn gebed
Elke woensdagmiddag vanaf één uur tot ongeveer kwart voor twee is de kerk open. meer

Doopjurkententoonstelling
Inmiddels meer dan alleen maar een mooi scrabblewoord: de tentoonstelling is een feit! meer

Stichting Present

'Makelaar in vrijwilligerswerk' noemt de Stichting Present zichzelf. 'Een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden'.

Bewust beleven
U heeft ze misschien al gezien of meegenomen uit de kerk: de 'gekleurde brieven' met een toelichting op een aspect van de eredienst. Meer hierover vindt u hier.