Protestantse Gemeente Zaamslag

Het Passion Het Passion
Mw. de Lang bracht de afgelopen zomer een midweek door als vrijwilliger in Het Passion, een voorziening waar dak- en thuislozen even op adem kunnen komen en zich bezinnen op de toekomst.
Meer weten? Klik op de foto.

Haar verblijf heeft een vervolg gekregen. In maart vetrok zij opnieuw naar Hummelo, nu vergezeld van enkele gemeenteleden, die zich daar een weekje wilden inzetten om het leven van bewoners en staf te delen en hand- en spandiensten te verrichten. Op het programma stond ook een uitstapje naar Zutphen met enkele bewoners. Als u de foto's bekijkt ziet u dat de bewoners daarop ontbreken. Dat is omwille van hun privacy. Foto's kijken? Klik hier.

Vandaag lezen wij Vandaag lezen wij
Vandaag lezen wij: Bijbeltekst van de dag.

Foto's startweekend 2015 Foto's startweekend 2015
Foto's bekijken? Klik hier.

foto's startweekend 2014 foto's startweekend 2014
Foto's startweekend 2014, klik hier

datum en tijdstip 03-10-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 10-10-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 17-10-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 24-10-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 31-10-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 31-10-2021 om 19:00 uur

datum en tijdstip 03-11-2021 om 10:00 uur

Beroepingswerk
Eind mei heeft onze gemeente een beroep uitgebracht op ds. A. Slingerland te Klundert. Na een bezoek aan onze gemeente en na ommekomst van de beslistermijn heeft het echtpaar Slingerland ons laten weten het beroep niet te kunnen aannemen. De commissie zet haar zoektocht voort.

Beroepingswerk

Na het afscheid...

Lieve mensen in Zaamslag, wat een geweldig lief en mooi afscheid was dat op zondag 10 januari.

Oost Europacomité bezocht Vinogradovo
Een afvaardiging van het Oost-Europacomité bezocht onlangs onze zustergemeente in Vinogradovo (Oekraïne).

Oost-Europacomité steunt alternatieve gaarkeuken