Protestantse Gemeente Zaamslag

Het Passion Het Passion

Mw. de Lang bracht de afgelopen zomer een midweek door als vrijwilliger in Het Passion, een voorziening waar dak- en thuislozen even op adem kunnen komen en zich bezinnen op de toekomst.
Meer weten? Klik op de foto.

Haar verblijf heeft een vervolg gekregen. In maart vetrok zij opnieuw naar Hummelo, nu vergezeld van enkele gemeenteleden, die zich daar een weekje wilden inzetten om het leven van bewoners en staf te delen en hand- en spandiensten te verrichten. Op het programma stond ook een uitstapje naar Zutphen met enkele bewoners. Als u de foto's bekijkt ziet u dat de bewoners daarop ontbreken. Dat is omwille van hun privacy. Foto's kijken? Klik hier.

Vandaag lezen wij Vandaag lezen wij

Vandaag lezen wij: Bijbeltekst van de dag.

Foto's startweekend 2015 Foto's startweekend 2015

Foto's bekijken? Klik hier.

foto's startweekend 2014 foto's startweekend 2014

Foto's startweekend 2014, klik hier

datum en tijdstip 22-07-2018 om 10:00

Rondleiding ZAGRAS
datum en tijdstip 04-08-2018 om 13:30

Rondleiding ZAGRAS
datum en tijdstip 01-09-2018 om 13:30

Startzondag 2017

'Kerkproeverij' luidde het thema van de startzondag op 17 september. meer

Heel Zaamslag bakte

Welkom bij Inn gebed
Elke woensdagmiddag vanaf één uur tot ongeveer kwart voor twee is de kerk open. meer

Stichting Present

'Makelaar in vrijwilligerswerk' noemt de Stichting Present zichzelf. 'Een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden'.

Bewust beleven
U heeft ze misschien al gezien of meegenomen uit de kerk: de 'gekleurde brieven' met een toelichting op een aspect van de eredienst. Meer hierover vindt u hier.

Langs het kerkpad van mijn vader

Tentoonstelling 'Langs het kerkpad van mijn vader'. Wie heeft materiaal?

Reformatieherdenking
500 jaar Reformatie